startflaggor

2017-10-10 SRP stärker upp ytterligare på Finska marknaden!

Nu stärker vi upp ytterligare på den Finska marknaden genom Tamrex Oy!

Tamrex_logo_CMYK_2017

Vår historia började 1978 med försäljningen av brandsläckare. Under åren har bolagets namn och företagsform förändrats, och Tamrex har funnits sedan 1989. Sortimentet av produkter och tjänster har ökat genom åren, som täcker dagens omfattande brand- och säkerhetssektor.

 

Vi vill vara förstahandsvalet inom brand och säkerhet. Vi är en finsk familjeverksamhet som ägs av Henry Ray, Tomas Ray och Anne Martiskainen sedan 2000.  Alla ägare jobbar aktivt i företaget. Vi har för närvarande 30 branschpersonal som alla har sin egen viktiga plats. Det är därför det fungerar. Vi är till för att kunna erbjuda kundorienterade, aktuella och kunniga säkerhetslösningar.

 

Vårt dotterbolag Tamrex Ohutuse Oü ligger i Estland. De har kontor i Tallinn och Tartu. Produktsortimentet är nästan detsamma som i Finland. Mer information finns på webbplatsen TAMREX.EE eller kontakt via e-post tamrex@tamrex.ee

 

Tamrex Oy har ett certifierat kvalitetssystem ISO 9001, som beviljades av Inspecta Oy i december 2003.

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION OM TAMREX OY, VÄNLIGEN KONTAKTA: TAMREX@TAMREX.FI