startflaggor

2017-10-10 SRP stärker upp ytterligare på Finska marknaden!

Nu stärker vi upp ytterligare på den Finska marknaden genom Tamrex Oy!

Tamrex_logo_CMYK_2017

Vår historia började 1978 med försäljningen av brandsläckare. Under åren har bolagets namn och företagsform förändrats, och Tamrex har funnits sedan 1989. Sortimentet av produkter och tjänster har ökat genom åren, som täcker dagens omfattande brand- och säkerhetssektor.

 

Vi vill vara förstahandsvalet inom brand och säkerhet. Vi är en finsk familjeverksamhet som ägs av Henry Ray, Tomas Ray och Anne Martiskainen sedan 2000.  Alla ägare jobbar aktivt i företaget. Vi har för närvarande 30 branschpersonal som alla har sin egen viktiga plats. Det är därför det fungerar. Vi är till för att kunna erbjuda kundorienterade, aktuella och kunniga säkerhetslösningar.

 

Vårt dotterbolag Tamrex Ohutuse Oü ligger i Estland. De har kontor i Tallinn och Tartu. Produktsortimentet är nästan detsamma som i Finland. Mer information finns på webbplatsen TAMREX.EE eller kontakt via e-post tamrex@tamrex.ee

 

Tamrex Oy har ett certifierat kvalitetssystem ISO 9001, som beviljades av Inspecta Oy i december 2003.

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION OM TAMREX OY, VÄNLIGEN KONTAKTA: TAMREX@TAMREX.FI 

Skadeplats-2015

2017-07-21 Besök oss på Skadeplats 2017!

Vi finns som vanligt på plats på Skadeplats 2017! Besök oss och testa våra räddningsdockor!

Årets Skadeplatskonferens går av stapeln i Helsingborg den 26–28 september. Temat är hållbart skadeplatsarbete.

Med ett hållbart skadeplatsarbete menar vi hur räddningstjänsten kan förberedas, skyddas och utvecklas för framtidens utmaningar. Begreppet innefattar en vilja att personal inom räddningstjänsten på ett smart sätt ska kunna hjälpa till att minska konsekvenserna av nya bränder och olyckor som kan uppkomma i framtiden.

Målet med konferensen är att vi tillsammans under tre dagar ska försöka skapa en stabil grund för hållbart skadeplatsarbete för framtiden. Innehållet i alla föreläsningar, förevisningar och nätverksträffar fokuserar på konkreta lösningar för att kunna nå det ambitiösa målet med konferensen.

Vi har glädjen att kunna erbjuda hela 18 föreläsningar, 10 förevisningar och 3 nätverksträffar. Oavsett om det är första gången du deltar eller om du är en återkommande deltagare garanterar vi att du kommer att uppleva konferensdagarna som välinvesterade.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att dela 26–28 september med oss, i lösningarnas och hållbarhetens tecken.

 

Välkommen till Skadeplats 2017!

kurslogga

2017-03-13 Ny samarbetspartner/återförsäljare genom ”Prehospital Akutsjukvård” grundkurs för läkare

Nu finns SRP´s räddningsdockor för inriktning mot bland annat den prehospitala sjukvården tillgängliga på ”grundkurs för anestiläkare i prehospital sjukvård” genom JK Akutsjukvård AB och Överläkare Joacim Linde (kurschef för ”prehospital sjukvård för anestiläkare”, ordförande i Svensk förening för läkare i prehospital akutsjukvård SFLPA/SFAI)

Överläkare Joacim Linde har tidigare vart med i utvecklingen av Svenska Räddningsprodukters dockor med inriktning mot akutsjukvård.

2017-02-03 SRP stärker upp återförsäljarnätet!

Säkerhet/utbildningsföretaget NUAB är from 2017-02-03 ny samarbetspartner/återförsäljare för SRP´s docksortiment!

 

Nuab CMYK

Vi vill att alla ska komma hem oskadda efter en dag på jobbet och känna sig trygga på sin arbetsplats.
Med stort engagemang och omsorg om den enskilde arbetaren erbjuder vi utbildning, fallskydd och smarta it-lösningar som gör din arbetsplats säkrare och räddar liv.

Vad gör vi?
Vi arbetar för en säkrare arbetsplats.

Varför?
Vi vill att alla ska komma hem oskadda efter en dag på jobbet och att alla ska känna sig trygga på sin arbetsplats.

Hur?
– Genom Utbildning som säkrar att medarbetaren har rätt kompetens.
– Genom Fallskydd som säkrar att ingen faller från höjder i sitt arbete.
– Genom Kompetensvy, ett kompetensverktyg som säkrar att alla medarbetare har rätt och uppdaterad krav- och säkerhetsutbildning utifrån den arbetsuppgift de ska utföra.
– Genom Kontrollpunkt som säkrar att fordon och utrustningar är kontrollerade, besiktigade och godkända.

www.nuab.se

2016-12-02 Nyhet! Marknadens billigaste branddocka!

SRP har nu tagit fram marknadens billigaste branddocka för övning i tekniken att släcka brand i kläder med kvävande metod! En mycket enkel och billig docka för företag, skolor etc.  som har behovet att kunna träna momentet under enklare former.

Svensktillverkad som alla våra andra dockmodeller!

En annan Nyhet från SRP är en brandkudde för enkel övning att använda brandfilt på!

Läs mer HÄR!

 

 

Branddockorna är tillverkade i en mycket brandbeständig väv med en förstärkning över bålen med ett extra lager av en kemiskt behandlad E-glasfiber. Den speciella ytbehandlingen som extralagret har klarar en högre temperatur än vad konventionella brandvävar klarar, vilket medför att denna produkt har en mycket lång hållbarhet.

2016-09-20 Ny modell av branddocka!

Branddockorna är tillverkade i en mycket brandbeständig väv med en förstärkning över bålen med ett extra lager av en kemiskt behandlad E-glasfiber. Den speciella ytbehandlingen som extralagret har klarar en högre temperatur än vad konventionella brandvävar klarar, vilket medför att denna produkt har en mycket lång hållbarhet.

Läs mer HÄR!

IMG_6271

2016-08-28 NYHET! Fordonsbrandfiltar

Nu har SRP utvecklat en fordonsbrandfilt för släckning av bilbränder med minimal miljöpåverkan! Filten är tillverkad av en mycket brandbeständig väv, helt utan miljöfarliga ämnen och tungmetaller!

 

Läs mer om denna produkt HÄR!

Återförsäljare/distributör för Svenska marknaden:

dafo

 

 

 

www.dafo.se

Adress: Vindkraftsvägen 8, 135 70 Tyresö
Telefon: 08-506 405 00

 

 

Räddnings produkter